Alkotás fókuszú önismereti foglalkozások

Önismereti túra és művészetterápiás foglalkozás 
Ébredő erdő – ébredő erő

Az önismereti foglalkozások neked szólnak, ha arra keresed a választ, hogy…

  • Hol tartok most? Hová tart az életem?
  • Honnan hová szeretnék eljutni?
  • Mire vágyom? Mi a célom?
  • Mire van szükségem, hogy jól érezzem magam a bőrömben?
  • Mire van szükségem, hogy elérjem a céljaim?
  • Hozd el a saját kérdésed és engedd, hogy útközben megérkezzen rá a válasz. 

A program rövid leírása:

6 alkalmas önismereti programra hívlak a Budapesthez közeli erdőkbe és az online térbe. Ez egy összetett program, amelynek alapeleme a mozgás, a természet és az alkotás. Ez a hármas lehetőséget teremt arra, hogy magunkra összpontosítsunk, hogy lehalkítsuk a mindennapok zaját, megszűrjük azt a sok információt, ami nap mint, nap ér minket és meghalljuk mindazt, ami számunkra igazán lényeges, amire vágyunk, ami feltölt.   

6 aktív alkalmat töltünk majd együtt, 3 alkalommal személyesen találkozunk a túrákon és 3 alkalommal az online térben az alkotó foglalkozásokon. 

Az alkalmak heti váltásban követik egymást, egyik héten online találkozunk, következő héten pedig túrázunk. Az online alkalmak hétközben csütörtök esténként 18 órától 21 óráig tartanak, a túrákat pedig szombati napokra terveztem, amelyek utazással együtt kb. egynaposak lesznek. 

A túrák egy nehézségi skálán könnyűnek tekinthetőek, a nehézségüket alkalomról alkalomra újra gondolom, annak figyelembevételével, hogy a csoporttagok fizikumának, tapasztalatának és céljának mi a legideálisabb. A túrák helyszínei tömegközlekedéssel könnyen elérhetőek.

#Mi az önismereti túra?

A testmozgásnak, a természetben való jelenlétnek életminőség megőrző szerepe van. A túrázás során átmozgatjuk a testünket és a lelkünket, direkt és indirekt módon dolgozunk a természet, a táj, a terep, az aktuális évszak szimbólumaival, folyamataival a természet változásával. A természet lesz a MI segítőnk, az önmagunkra és az egymásra való mélyebb odafigyelésben. A túra élményeivel az online foglalkozáson tovább dolgozunk. 

#Mit jelent a művészetterápiás foglalkozás?
A művészetterápia a művészet (zene, tánc, képzőművészet, dráma, irodalom stb.) kreatív folyamatait hívja segítségül, hogy érzéseinket, gondolatainkat képesek legyünk megfogalmazni, kimutatni, megélni, feldolgozni. Az alkotások során nincs szükség művészi tehetségre, vagy előzetes szak- és eszközhasználati tudásra. A foglalkozás célja, hogy teret és időt biztosítson a szabad és biztonságos önkifejezésre.

#Részvétel
A programban részt vehetsz aktívan és passzívan is. Ez azt jelenti, hogy nem kötelező az általam megajánlott feladatokban részt venned, ha idő közben úgy döntesz, hogy nem szeretnél alkotni, vagy válaszolni a feltett kérdésekre és szívesebben lennél megfigyelő vagy csak sétálnál velünk az is rendben van, bármikor dönthetsz úgy, hogy ismét aktív szerepet vállalsz. A csoport zárt, menet közben nem lehet becsatlakozni. Hat alkalomra köteleződik el a csoport. 

#Találkozók időpontjai:

Szervezés alatt.

A program díja:
A 6 alkalom összesen: 36.000.- Ft.

Az ár tartalmazza az önismereti túrák és a művészetterápiás foglalkozások vezetését. A díj az alkotásokhoz szükséges eszközöket nem tartalmazza. Minden foglalkozás előtt előre elmondom, hogy milyen eszközre lesz szükség, akinek egyáltalán nincsenek otthon eszközei pl. ceruza, festék, ragasztó, annak pár ezer forintos plusz költséggel kell számolnia. 

Fizetési határidő:
Részletfizetési lehetőség van. 

#Létszám
Minimum létszám: 3 fő, maximum létszám 10 fő.

#Jelentkezés
E-mailben a flowmapping@gmail.com e-mail címen.

Kérdéseidet tedd fel nekem e-mailben vagy hívj fel a +36 20 593 10 63 telefonszámon.

Várlak a csoportba!
Minden jót, addig is!

Nacsa Nóra
Outdoor Tréner,
Művészetterapeuta